Remingtons kattlya. PG 160 69 09-8

Remingtons kattlya är fullbelagd! Nu kan jag ju inte hjälpa fler av mina hemlösa kattkompisar säger Remington besviket.


Tjena det är jag som är Remington, bossen i lyan

Tusen tass till Mammut hund & katt i Lund som skänkt torrfoder, blötmat, kattbäddar och klösmöbler till lyan. Lilla Wilma lade genast beslag på en av klösmöblerna.

Denna är min, bara min säger Wilma bestämt :-)!

Matte kunde inte låta bli att lägga ut två superfina bilder på mig i profil. Märks att hon är såååå stolt över mig eller hur ;-).

Remingtons månadsfaddrar kan du läsa om här.

Uppdaterad 120620.

Våren 2009 började förmedlare Christina med sambo att på Remingtons order leta efter hus för att katterna skulle få mer utrymme. Vidare direktiv från Remington var att det skulle kunna byggas uterastgård så att katterna fick uteluft i nosen och sol i pälsen. Gärna ett stort hus, sa Remington, och det tog givetvis matte Christina på största allvar.

I början av oktober 2009 gick flyttlasset mycket riktigt till ett stort hus med stor trädgård på baksidan. Remington var mycket nöjd med mattes och husses insatser :-).

Ja det är Remington, född som hemlös i Kivik 15 maj 2006, som är kungen i lyan. Till sin hjälp har han drottning Lisa och drottning Dotti samt en hel skara med helt förtjusande prinsessor och prinsar.

Remington som liten knatte, helt ljuvligt söt :-)

Remington vill också berätta att matte och husse har tillstånd enligt §16 i Djurskyddslagen att hålla fler än nio katter som är ett år eller äldre samt att omplacera fler än tre katter per år. Djurskyddsinspektören från Länsstyrelsen som var här på besök och inspekterade var nöjd och småprinsessorna Lova och Lykke gjorde allt för att förgylla besöket :-). Förutom de katter som bor i lyan så har matte även det fulla ansvaret för de katter som bor i 12 stödhem. Läs mer om matte, husse och katterna här.

Vill du hjälpa Remington och hans kattvänner med ett bidrag för denna kostsamma idéella verksamhet, sätt in din gåva på Remingtons kattlyas plusgirokonto 160 69 09-8, mottagare "C. Jansson " och märk inbetalningen Remingtons kattlya. Kom ihåg att varje krona räknas! Många bäckar små.

Det går också bra att skänka saker direkt till katthemmet. Kontakta Christina på pian.j@telia.com alternativt stina@kks.nu.

Vi söker också dig som vill bli fadder, regelbundet bidra varje månad, åt dessa katter, som behöver foder, sand, veterinärvårdsförsäkring och veterinärvård!

Det skulle vara oerhört tacksamt för oss som ideellt driver denna verksamhet att ha en fast och trygg summa varje månad tillgänglig för ovanstående ändamål då pressen på oss är mycket stor!

Och glöm inte, säger Remington, att vi behöver hjälp med att få de lite försiktiga kattkompisarna som bor här att börja lita på människor. Vill du hjälpa oss att socialisera Remingtons försiktiga kattkompisar kontakta Christina på mailadresser som angivits ovan.

Tusen tass alla kattvänner!
Kung Remington den förste

Katterna som bor hos Remington i väntan på nya kärleksfulla hem hittar du på Christinas sida.

Uppdatering 111210:

Det finns många konstellationer av bästa vänner i Remingtons kattlya. Nedan så ser du bilder på Axl en av våra egna fd KKS katter med sin polare Jojje.

Superpolarna Axl och Jojje. Åh, jag gillar dig Axl!

Åh, jag gillar dig också Jojje, jättemycket!

 

Bossen i mitten, Helmer till vänster, Janis till höger och Damien bakom. Det bästa man har sätter man på bordet var det visst


Drottning Dotti slappar på ett kungligt sätt


Mys i soffan med Jojje och Hope samt Lucas


Åh kolla, något liknande har vi aldrig sett förut. Kallas visst för takmöss tror vi hihi...


Kul i snön på innätade altanen. Pelle, Nicke och Dotti fryser ni inte om tassarna?


Fine, fine Remington

Vill du hjälpa Remington och hans kattvänner med ett bidrag för denna kostsamma idéella verksamhet, sätt in din gåva på Remingtons kattlyas plusgirokonto 160 69 09-8, mottagare "C. Jansson " och märk inbetalningen Remingtons kattlya. Kom ihåg att varje krona räknas! Många bäckar små.

Det går också bra att skänka saker direkt till katthemmet. Kontakta Christina på pian.j@telia.com alternativt stina@kks.nu.

« Tillbaka